Gastronomija

Smješten u prizemlju, pored recepcije, glavni hotelski restoran dizajniran je za smještaj velikog broja gostiju, a poslužuje doručak, ručak i večeru. Gosti koji su odlučili uživati u svim obrocima tijekom odmora u Hotelu Pagus, uživat će u svakodnevnim jelima postavljenim na bogatom švedskom stolu, hladnim jelima, salatama, juhama, toplim jelima,velikom izboru priloga i desertima. Restoran nudi suvremenu kuhinju i moderne izmjene, s posebnim tematskim večerima, od talijanskih, međunarodnih, mediteranskih do lokalnih. Klasična omiljena jela idu uz bok pažljivo odabranim vinima i koktelima. Naši se jelovnici sastoje od sezonskih sastojaka koji dolaze od glavnih dobavljača, od kojih su svi ponosni na HACCAP certifikat. Kuhar svakodnevno priprema raznovrsna jela domaće i međunarodne kuhinje, a pojedina jela pripremljena su na živoj stanici za kuhanje.

Saznajte više o novim događajima i posebnim ponudama.