Glavni restoran
Smješten u prizemlju, pored recepcije, glavni hotelski restoran dizajniran je za smještaj velikog broja gostiju, a poslužuje doručak, ručak i večeru.
Gosti koji su odlučili uživati u svim obrocima tijekom odmora u Hotelu Pagus, uživat će u svakodnevnim jelima postavljenim na bogatom švedskom stolu, hladnim jelima, salatama, juhama, toplim jelima,velikom izboru priloga i desertima.
Restoran nudi suvremenu kuhinju i moderne izmjene, s posebnim tematskim večerima, od talijanskih, međunarodnih, mediteranskih do lokalnih. Klasična omiljena jela idu uz bok pažljivo odabranim vinima i koktelima. Naši se jelovnici sastoje od sezonskih sastojaka koji dolaze od glavnih dobavljača, od kojih su svi ponosni na HACCAP certifikat. Kuhar svakodnevno priprema raznovrsna jela domaće i međunarodne kuhinje, a pojedina jela pripremljena su na živoj stanici za kuhanje. Glavni restoran također ima prekrasnu terasu, uz plažu, tako da gosti mogu započeti svoj dan droučkom sa širokim izborom jela, svježim sokovima i mirisom kave, a sve to s pogledom na prekrasno plavo more i planine.
Glavni restoran

Uživajte u raznovrsnim okusima našeg restorana
Aperitiv Bar
Nema boljeg mjesta od našeg Aperitif barova za ispijanhje omiljenog pića, uživanje u malim slatkim zalogajima, dok gledate aktualne vijesti na vašim omiljenim kanalima ili čitate lokalne ili međunarodne novine. U aperitiv baru možete uživati u dnevnim grickalicama, od sendviča do caesarskih salata i domaćih deserta, velikom izboru vina, piva, svježih sokova i drugih pića. Vanjska terasa ima pogled na plažu i more. Posebne glazbene večeri će pružiti gostima poseban doživljaj, dok pijuckajući čašu vina mogu uživati u posebnom pogledu zalaska sunca iza mora i planina.

Pool Bar
Veliki bazen otvoren je tijekom ljetnih mjeseci svaki dan i opremljen je ležaljkama i suncobranima. Gosti i djeca također mogu uživati u posebnim igračkama koje smo osigurali u bazenu. Moderni bar na bazenu nudi osvježenja-voće na ledu, širok izbor svježe iscijeđenih sokova i mnoštvo koktela u kombinaciji s menijem ukusnih zalogaja i laganih jela. Naš izbor glazbe, pažljivo odabran za svaki dio dana, lako će ugoditi svim gostima.
VIP područje
Pool Bar
VIP Area
Hotel Pagus stvorio je posebno mjesto za goste da uživaju tijekom dana. Tu je skriveno, rajsko područje s bijelim baldahinima, ležaljkama, s pogledom na more gdje gosti mogu provesti cijeli dan odmarajući se, čitajući knjige i časopise, slušajući glazbu, osvježavajući se u jacuzziju, ispijajući vodu s raznim okusima ili svježe koktele. Hotel nudi različite dnevne pakete, gdje gosti mogu birati iznajmljivanje ležaljki ili ih kombinirati s uslugom hrane i pića.
VIP Area
Posluga u sobu
Veliki izbor pića i poslastica možete naći u vašem mini baru. Meni za poslugu u sobama nudi jela u kojima možete uživati dok čitate knjigu ili novine, ili pak sjedite na terasi s pogledom na more. Za sve ostale želje i rezervacije molimo Vas da nas kontaktirate na: reception@hotel-pagus.hr
Posluga u sobu
Login Form
Register Form