Hotel Pagus
Hotel Pagus je hotel s 4 zvjezdice, savršeno smješten u gradu Pagu, koji je postao znamenitost tog područja. Nalazi se preko puta glavne gradske plaže, koja je samo dodatan ukras hotelu. Sa samo 3 kata, napravljen u bijelom kamenu, okružen oleandarom i lavandom, savršeno se uklapa u okolicu, ostavlja tradicionalni mediteranski stil. Gosti lako mogu doći do hotela šetnicom uz obalu od glavnog gradskog trga na kojoj se nalaze najbolji restorani u gradu. Do hotela možete doći i sa glavne ulice, ispred hotela je osiguran parking za goste, koji im pruža jednostavnost pristupa i siguran parking.

Sadržaj hotela


UNUTARNJI BAZEN


IGRAONICA


RESTAURANT


OBITELJSKE SOBE


WELLNESS

Najvažniji sadržaji u hotelu su 126 soba, veliki glavni restoran s vanjskom terasom, aperitiv bar s vanjskom terasom s pogledom na more i plažu, Konoba koja je a la carte restoran, te wellness i spa koji se protežu na preko 1200 m². Gosti mogu uživati u grijanom bazenu, vanjskom bazenu, koktel baru uz wellness, VIP prostor za sunčanje ukrašen bijelim baldahinima i 3 vrste saune. Hotel ima i jednu manju sobu za sastanke, pogodnu za seminare, press konferencije i korporativne sastanke za do 50 osoba. Hotel pagus je odličan izbor za maturalne zabave, romantična vjenčanja s mediteranskom notom, incentive putovanja, team buildinge, te wellness i rehabilitacijska putovanja, pruža vam sve što je potrebno za obnavljanje u našem wellness i spa centru.
Hotel ima sve potrebne pogodnosti za osobe s invaliditetom, pružajući im priliku da uživaju u savršenom odmoru. Mala dječja soba, smještena preko puta recepcije, omogućit će djeci da se zabavljaju raznim igračkama, bojankama, kartama itd. dok roditelji mogu uživati u kavi i odmoru.
Kako do nas
Od najbliže zračne luke u Zadru do hotela Vam treba manje od sat vremena. Ako dolazite iz Zagreba, najbolje jeići glavnom autocestom. Udaljenost je cca 300 km, a potrebno Vam je oko 2,5 sata da dođete iz glavnog grada Hrvatske. Hotel Pagus udaljen je pola sata od prijestolnice party scene u Hrvatskoj, Zrća u Novalji. Zrće ugošćuje mnoge glazbenike i DJ-eve na brojnim festivalima.
Login Form
Register Form